WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

Alle bestellingen worden met de hand gemaakt en bedrukt, met liefde & zorg, hier gaat tijd in zitten. Naast Believe & Miracles werk ik 32 uur in de zorg hierdoor is de levertijd 4 tot 6 werkdagen. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Zodra je bestelling verzonden is ontvang je hier een bevestigingsmail van met een track & trace code. De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst gemaakt.
 

Zodra je een verzendmail ontvangen hebt is PostNL verantwoordelijk voor de levering, dit kan binnen 1 werkdag zijn maar het kan ook langer duren, ik heb geen invloed op de levertijd van PostNL. Momenteel is het erg druk bij PostNL, houdt hier rekening mee!


IK HEB GEEN BEVESTIGINGSMAIL/VERZENDMAIL MET TRACK AND TRACE CODE ONTVANGEN

Het systeem hoort automatisch een bevestigingsmail & verzendmail met track and trace code te versturen. Het kan voorkomen dat deze in je SPAM/ONGEWENSTE box terecht gekomen is. Staat de mail daar ook niet in? Stuur dan even een mail naar info@believemiracles.nl dan help ik je verder.


KAN IK EEN BESTELLING ALS CADEAUTJE NAAR EEN ANDER VERSTUREN?

Jazeker, leuk! volg deze stappen;

1. Bestel een product naar wens.

2. Op het eind, bij het bestelproces wanneer je je gegevens invult, vul je bij factuur- en afleveradres je eigen adres in.

3. Vervolgens klik je; ik wens een afwijkend afleveradres op te geven aan & daar vul je het adres van de de ander in.

4. Persoonlijke boodschap toevoegen? Vul bij opmerkingen je persoonlijke boodschap in & ik print deze uit en voeg het toe aan de bestelling namens jou. De factuur wordt nooit toegevoegd aan de bestelling, deze ontvang je alleen per mail. Alle bestellingen worden leuk ingepakt!


KLANTENSERVICE

Door mijn werk in de zorg & het maken van de bestellingen kan het voorkomen dat het even duurt voor je antwoord terug heb op je mail. Ik doe mijn uiterste best je mail binnen 24 uur te beantwoorden. 

 

© 2020 - 2021 Believe & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel